ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Христо Болградов

Христо Болградов във Велико Търново - ремонти, гипсокартон, хидроизолация, топлоизолация, ВиК услуги, климатици, монтаж на дограма, локално парно отопление


Христо Болградов е майсторът, към когото можете спокойно да се обръщате за помощ със СТОРИТЕЛНИТЕ РЕМОНТИ. Професионалистът се ангажира със всякакви ремонтни дейности във Велико Търново и областта, за чието качество ще получите гаранции.

Услуги:

ГИПСОКАРТОН
Майсторът ще се заеме с лепенето и изработката на фигури от гипсокартон. Можете да разчитате на скрито осветление и пространствени ефекти. За целта специалистът сам ще осигури нужните материали, доставяйки ги на място в дома Ви, и ще се справи с монтажа и лепенето.

СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ
Задачите в тази област са най-различни. Най-често клиентите търсят услугите на Христо Болградов за усвояване на тераси, за зидане и шпакловане. Ако се нуждаете от майстор, който да извърши лепенето на плочките, обръщането на прозорците или боядисването на дома Ви, то отново сте се насочили към правилния човек. Предложено ще Ви бъде полагането на хидроизолация за покриви,топлоизолация на дома, ВиК услуги, както и лепене на камък. Всички материали са висококачествени и отново ще бъдат осигурени от майстора.

МАЗИЛКИ
Различни видове са венецианските мазилки, с който професионалистът ще се справи без проблем.

ДОВЪРШИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ
На разположение на майстора са инструменти и собствен превоз, както и всякакви материали, с които ще приключи всеки ремонт по дома Ви. А освен това може да се ангажира и с поддръжката на хотели, вили и жилища.

КЛИМАТИЦИ
Христо Болградов е човек, от когото можете да се снабдите с климатик, които освен че ще бъде монтиран от майстора, ще разчита и на поддръжка от негова страна. При нужда извършвани от него биват и ремонти.

МОНТАЖ НА ДОГРАМА

ЛОКАЛНО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ

Заповядайте!

строителни услуги Велико Търново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Велико Търново
адрес:
тел.: 0876/330807; 0893/737883
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.stroiremont-vt.alle.bg
GPS:43.074293 N 25.617752 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1834 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти