ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Нощен клуб Матине

Нощен клуб Матине в Сапарева баня - гост изпълнители, отлични коктейли, стилен интериор

Нощен клуб „Matinee“ в Сапарева баня е мястото, където ще се отдадете на ЛУДИ ТАНЦИ и СРЕДНОЩНА ЗАБАВА. Тук ще откриете невероятна обстановка, в която ще се отпуснете заедно с приятели, прекарвайки няколко страхотни часа в ритъма на най-модерните парчета и класики!

Matinee“ не случайно е любимото място за веселие на толкова много хора. Просто тук ще откриете НАЙ-КАЧЕСТВЕНАТА МУЗИКА. Парчетата биват подбирани от диджеи, а чести са и гостуванията на едни от НАЙ-ДОБРИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ на родната сцена. С тяхна помощ ще се веселите чак до сутринта!

Интериорът на заведението също е сред неговите предимства. Обстановката тук е доста модерна и стилна – нещо, което ще спомогне да се отпуснете още по-бързо и да се почувствате на мястото си! Атмосферата тук е винаги приповдигната, за което спомагат и ярките светлини на ПРОЖЕКТОРИТЕ, които ще огреят и Вас!

Сред плюсовете на нощния клуб са и КАЧЕСТВЕНИТЕ ПИТИЕТА, които предлага. Тук сервиран бива само марков алкохол, а коктейлите ще станат Ваши любими!

За страхотните вечери, прекарани тук, ще си спомняте дълго време с усмивка на уста. В края на седмицата всеки има нужда от разпускане и Клуб „Matinee“ ще Ви даде точно това!

За контакти:
0879/ 122 155

Заповядайте!

заведения Сапарева баня, дискотеки Сапарева баня
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Сапарева Баня
адрес: ул. Германея 1
тел.: 0879/122155
GPS:42.287817 N 23.253435 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1673 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти