ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Психологическа лаборатория - Роси Дацова

Психологическа лаборатория - Роси Дацова - психологически изследвания, издаване и подновяване на удостоверение за психологическа годност

В „Психологическа лаборатория – Роси Дацова“ провеждани биват различни психологически изследвания, насочени най-вече към ШОФЬОРИ ОТ КАТЕГОРИЯ C и D, хора, ангажирани в областта на ТАКСИМЕТОВИЯ и ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ. Провеждани биват и изследвания на ШОФЬОРИ С ОТНЕТИ КНИЖКИ ЗА АЛКОХОЛ И ТОЧКИ.

Всички таксиметрови и професионални шофьори трябва да притежават уверения за психологическа годност. В брой 60 на Държавен вестник от 07.08.2012 година са в сила промени за тези удостоверения. В случай, че са изминали три или повече години от датата на издаване, необходимо е подновяване.
Тези удостоверения се изискват при проверка от ДАИ на пътя. ПРИ ЛИПСАТА НА ВАЛИДЕН ДОКУМЕНТ се налагат ГЛОБИ в размер 500 лева за водача и 1000 лева за превозвача.

При нужда от ИЗДАВАНЕ или ПОДНОВЯВАНЕ на удостоверението Ви за психологическа годност, можете да се обръщате към лабораторията и нейният професионален екип, начело с Роси Дацова. Разчитайте и на ОФИСИТЕ в Гоце Делчев, Дупница и Петрич.

Заповядайте!

психологическа лаборатория Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: ул. Яне Сандански 2 Д, жк. Струмско
тел.: 073/593535; 0897/820472
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:41.995649 N 23.088959 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1103 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти