ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Електра помп ООД

Електра помп ООД във Варна - продажба и поддръжка на всички видове помпи, гаранционно и следгаранционно обслужване на сондажни, наземни и потопяеми помпи, манометри, пресостати, поплавъци

„Електра Помп“ ООД е дружество, функциониращо от 1993 година насам. Неговата дейност е свързана с продажбата и поддръжката на всякакви видове помпи. На фирмата можете да разчитате за монтажа, ремонта, за гаранционното и следгаранционното обслужване на сондажни, наземни и потопяеми, циркулационни и вихрови, на хоризонтални и вертикални центробежни помпи.

Фирмата ще Ви бъде полезна и при нужда от хидрофорни системи, моно- и трифазни, а също и взривозащитени електродвигатели и др.

Компанията ще се погрижи да Ви предостави и всякакви ПОМПЕНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, които да Ви бъдат от помощ. Сред асортимента на фирмата ще откриете табла и резервоари, предвидени са манометри и пресостати, има разширителни съдове и поплавъци. Каквото и да Ви е необходимо в тази насока – тук ще го откриете.

Дружеството би могло да се заеме и с ПЪЛНИЯ ИНЖЕНЕРИНГ при добива на вода. Разчитайте и на КОНСУЛТАЦИИ, свързани с поддръжката на машините и съоръженията. Екипът на компанията се състои от висококвалифицирани кадри, притежаващи техническо и икономическо образование. Техният опит и познания ще Ви бъдат от полза!

„Електра Помп“ ООД предпочита да работи единствено с продуктите на утвърдени световни лидери в областта, за да може да гарантира качество на своите клиенти. Поради тази причина фирмата е и ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИЕЛ наиталианските компании:

- SAER– наземни и потопяеми помпи за чиста вода

- Faggiolati– потопяеми и наземни за отпадна вода, оборудване за пречиствателни станции

- SEF – самозасмукващи помпи

- Matic – поплавъци, релета, сигнализатори за ниво, автоматика

Дейността, с която се занимава дружеството, обслужва отрасли на леката и тежката промишленост. Това се случва, благодарение на широкото приложение, което помпите и електродвигателите намират в селското стопанство, водоснабдяването, промишлеността, туризма. Нуждата от КАЧЕСТВЕНО И НАДЕЖДНО ОБСЛУЖВАНЕ също правят компанията толкова търсена.

Заповядайте!

продажба и поддръжка на всички видове помпи
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Варна
адрес: ул. Бяла мура 2
тел.: 0888/997309; 052/614787
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.electrapomp.com
GPS:43.219579 N 27.909603 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1260 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти