ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости При Свата

Къща за гости При Свата в Априлци - почивка, отдих на планина, оферти, настаняване на изгодни цени

Къща за гости „При Свата“ се отличава от всички останали хотели и къщи в Априлци. Само тук ще откриете толкова добронамерено отношение и толкова уютна обстановка. Почивните дни тук ще са наистина чудесни – изпълнени с добро настроение и уют. ОТЛИЧНА Е И ЛОКАЦИЯТА ѝ – на километър от центъра, потопена сред завидно спокойствие.

Шест места е общият капацитет на къщата. За отсядане предвидени са ТРИ ДВОЙНИ СТАИ, две от които използват общ санитарен възел. Едната е обзаведена с две единични легла, а другата – със спалня. Третата е напълно самостоятелна. Обзавеждането на помещенията е доста приветливо, а и няма да Ви липсват никакви удобства. Ще използвате например КЛИМАТИК.

МЕХАНАТА също е много приятна. Настанени уютно край горещата КАМИНА ще се радвате на чудесни мигове! Обособена е и КУХНЯ, снабдена с всякакви уреди и посуда.Тя с лекота обслужва както механата, така и БАРБЕКЮТО.

Китния ДВОР също е сред приятните кътчета. Тук, на чудната ПОЛЯНКА и пред погледа Ви, ще се радват на игри всички малчугани. Предвидено е и място за ПАРКИНГ.
Великолепен е и ПАНОРАМНИЯ ИЗГЛЕД към Стара планина. Точно пред къщата се открива дивна картина към исполина – връх Ботев, както и към чудния връх Марагидик. А по време на почивката си, ще се наслаждавате и на лекия ромон, идващ откъм рекичката, която преминава съвсем близо.

Заповядайте!

къщи за гости Априлци, нощувки Априлци, отдих Априлци, настаняване Априлци, оферти Априлци
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Априлци
адрес: ул. Росица 9
тел.: 0885/202721; 0887/234444
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.830076 N 24.924659 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 937 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти