ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
ЕТ Даниел Христов

ЕТ Даниел Христов в Харманли - производство и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, интериорни и входни врати на изгодни цени, щори, охранителни ролетки, гаражни врати

ЕТ „Даниел Христов“ е компанията в град Харманли, която Ви помогне да направите домът си още по-уютен. Фирмата представлява официален представител на „РОЛПЛАСТ“ и ще се заеме например с изработката на Вашата нова PVC ДОГРАМА. През годините на пазара компанията се усъвършенства и днес се радва на множество доволни клиенти.

За да пази доброто си име, ЕТ „Даниел Христов“ разчита на екип от доказани професионалисти, както и на съвременна техника и оборудване. Разбира се, за получаване на качествен краен продукт необходими са и качествени материали, а тук се използват само такива.

Фирмата ще Ви предложи да се заеме с изработката на най-надеждните ВХОДНИ ВРАТИ. Ще откриете и висококачествени и доста стилни ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ. Сред тях се различават както български, така и немски предложения – всички надеждни и много стилни.

Направата на PVC ПРОЗОРЦИ също няма да затрудни професионалистите. Предложени тук ще Ви бъдат и най-качествените АЛУМИНИЕВИ ВЪНШНИ ЩОРИ. Голямо е и разнообразието от ВЪТРЕШНИ ЩОРИ – ще откриете всички възможни модели.

Фирмата можете да ангажирате и с направата на ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ и ГАРАЖНИ ВРАТИ, които ще бъдат изработени специално за Вас и според Вашите изисквания.

За контакти:
0888/ 265 774

Можете да заповядате в офисите на компанията в Гълъбово и Свиленград!

ПВЦ дограма, входни и интериорни врати, щори
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Харманли
адрес: ул. Петко Каравелов 6
тел.: 0888/265774
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:41.921472 N 25.922119 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3597 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти