ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Водолазен център DUE

Водолазен център DUE в Созопол - обучение по техническо гмуркане, курсове за деца, обучение за водолази

Водолазен център „DUE“ отваря своите врати след дълги години обучения и водолазни курсове. ИНСТРУКТОРИТЕ, днес работещи тук, са имали възможността да се гмуркат, а също и да бъдат СЕРТИФИЦИРАНИ като такива, от едни от най-добрите водолази на планетата.

В резултат екипът успява да натрупа безценен опит, който с радост ще сподели с Вас. Центърът е превърнат в място, където хората могат да изпитат емоцията от гмуркането. Тук можете да бъдете обучени за водолази, както и да повишите вече придобитата си квалификация. Предлагат се дори и курсове за деца.

А търсещите съвършенство могат да се запишат и за ОБУЧЕНИЕ ПО ТЕХНИЧЕСКО ГМУРКАНЕ, с които ще получат още много полезни знания и ще се усъвършенстват. Курсовете могат да започнат от начинаещо ниво и достигат до гмуркания на повече от сто метра дълбочина.

Водолазен център „Deep Underwater Education“ се радва на отлична локация в некоронованата столица на гмуркането у нас – Созопол. В околността има места за гмуркане, които ще Ви позволят да разгледате отблизо потъналите кораби „Пионер“, „Мопанг“, „Родина“ и други неизвестни кораби. Осъществяват се гмуркания край островите Свети Иван и Свети Петър, както и на още много други интересни места край Созопол и Тюленово.

Водолазите и центърът са сертифицирани от американската водолазна агенция TDI-SDI. Тя е и най-бързо развиващата се в света. Тук ще можете да се запишете на най-различни курсове и обучения. Те се осъществяват по системите Scuba Diving International , Technical DivingInternational, Deep Trimix, последната от които осъществявана с партньорството на Паскал Бернабе – световен шампион по дълбочинно гмуркане.

водолазен център Созопол
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Созопол
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 788 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти