ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Лукс Пуул ЕООД

Лукс Пуул ЕООД в Пловдив - изграждане на басейни и уелнес центрове, довършителни и ремонтни дейности

„Лукс Пуул“ ЕООД е българска компания, чиято основна дейност е свързана с ИЗГРАЖДАНЕТО НА УЕЛНЕС ЦЕНТРОВЕ и БАСЕЙНИ. На фирмата можете да поверите и довършителните и ремонтни дейности.

С помощта на квалифицираните си кадри, имащи над десетгодишен стаж в сферата, компанията непрестанно се развива и самоусъвършенства. И днес тя полага усилия, за да гарантира перфектни резултати на клиентите си. И, действително, фирмата се утвърждава като една от най-надеждните, на които хората поверяват направата на басейни и съоръжения за дома, ваканционното селище, хотела.

Дейности, извършвани тук, са например:

КОНСУЛТИРАНЕ
ПРОЕКТИРАНЕ
ДИЗАЙН
БАСЕЙНИ
СПА и УЕЛНЕС ЦЕНТРОВЕ
СТРОИТЕЛСТВО и РЕМОНТ
ПОДДРЪЖКА


Едно от първите неща, които ще Ви направят впечатление, това е професионалният дизайн. За да бъде завършен вида на съоръжението Ви, нужен ще бъде правилният подбор на материали и цветове. И за да се придаде уникалност на Вашето кътче, то можете спокойно да се оставите в ръцете на професионалистите тук.Тук ще получите помощ в търсенето на собствения Ви стил  и ще получите гаранция, че крайният резултат ще  бъде наистина впечатляващ!

Индивидуален е подходът към изпълнението на всяка поръчка. КАЧЕСТВОТО и ПРЕЦИЗНОСТТА са водещи при извършването на всяка дейности. Екипът тук се състои от истински ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, които ще се постараят да Ви предложат най-оптималните решения

изграждане на басейни и СПА центрове
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Пловдив
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 539 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти