ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
ТиВа 85 ООД

ТиВа 85 ООД в Хасково - производство на мебели от ПДМ и МДФ, нестандартни проекти, мебели по поръчка, конкурентни цени

„ТиВа 85“ ООД е компанията, която ще Ви предложи всички възможности при интериорното обзавеждане. Тук ще откриете ниски цени, а също и гаранционно обслужване на всички продукти. Вече повече от десет години фирмата е на пазара и трупа опит в ПРОИЗВОДСТВОТО НА МЕБЕЛИ от МДФ и ПДЧ. Днес компанията е на челно място на пазара у нас.

Фирмата разчита на СОБСТВЕНА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА в град Хасково, с чиято помощ успява да завърши целият цикъл на производство. По този начин, задоволявани биват индивидуалните изисквания на всеки един клиент.

„ТиВа 85“ ООД е специализирана в изработката на НЕСТАНДАРТНИ ПРОЕКТИ ЗА ВСЯКАКВИ МЕБЕЛИ. Разбира се, ще откриете и решения за цялостното обзавеждане на жилището Ви. Наистина огромно е разнообразието, което ще откриете, а акцентът винаги се поставя върху модерния дизайн. При изработката пък се държи на висококачествените материали, както и на безупречното изпълнение.

Тук ще откриете например кухненско обзавеждане, както и мебели, подходящи за детската стая. Голям е изборът от модели за секции, гардероби и антрета. Доста интересни са и всички конструкции от дърво. Елегантни и комфортни ще бъдат и спалните. Ще откриете и предложения за хотелското и офис обзавеждането, както и идеи за мебелите във вашия търговски обект.

Фактът, че компанията разполага с капацитетът, който ѝ позволява да поема големи поръчки, и гъвкавостта при определянето на цените, дава възможност за доста атрактивни условия за корпоративни клиенти, за обзавеждането на заведения и хотели.

Отлична е и организацията на екипа. Той е сформиран от млади професионалисти с познания в областта. А това в съчетание с широката партньорска мрежа помага на фирмата да се утвърди, налагайки своя нестандартен стил.

Заповядайте!

производство на мебели
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Хасково
адрес: ул. Ихтиман
тел.: 0896/574534
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.tiva85.com
GPS:41.932087 N 25.532083 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2794 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти