ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Вилно селище Двореца***

Вилно селище Двореца в Балчик - почивка, вили, нощувки, отдих, оферти, цени

Безспорно едно от най-красивите места в Балчик и въобще у нас е Архитектурно-парков комплекс „Двореца“. Неговото изграждане приключва през 1936 година и неговата цел е била да служи като резиденция на румънската кралица Мария. И до днес бихте могли да се насладите на удивителната архитектура, на прелестните паркове и неповторимата атмосфера на това кътче. Дори повече – то ще Ви предложи и страхотната възможност да прекарате почивните си дни изцяло потопени в тази забележителна обстановка.

Ваканцията, прекарана на място като това, със сигурност ще бъде едно неповторимо и запомнящо се преживяване. А и ще имате чудесната възможност да съчетаете приятното прекарване на почивните дни с множество интересни културни събития.
В самия комплекс изградени са и няколко вили, чието предназначение било да подслоняват антуража на кралицата. Днес всички постройки сформират прекрасното Вилно селище „Двореца“, отличено с три звезди.

В него включени са шест вили, които заедно ще предложат двадесет и девет ДВОЙНИ СТАИ, както и дванадесет АПАРТАМЕНТА. Всички те ще Ви впечатлят с уникалната си обстановка и комфорта, които тя ще Ви осигури. Елегантно обзавеждане е характерно за всяка от постройките, така че гостите тук наистина ще се радват на едно спокойно и много приятно прекарване! Всички помещения разчитат на отделни санитарни възли и са подготвили за обитателите си разнообразни екстри.

Вили:

ПРИНЦ НИКОЛАЙ
Това е била вилата, в която някога е живял малкият син на кралицата – Николай. Тази постройка се разполага на доста стръмен наклон, което е и причината нейната западна страна да се разполага на три етажа, а източната ѝ да завършва с един етаж.

ЗАЛЕЗ

В тази вила е била подслонявана войсковата част, имаща за задача да охранява Двореца. Днес в тази постройка, както и в останалите пет, посрещани и настанявани биват туристи. За целта обособени тук за четири апартамента с климатици, всеки от които готов да даде подслон на четирима души.

ГУТМАН
Постройката носи името на човека, за когото е била построена, а именно – Карол Гутман. Той е този, който се е заел с довършването на парковия комплекс, след смъртта на Жул Жани. Гутман става и управител на комплекса. Самата вила се състои от пет уютни двойни стаи. Предвидени за използване са климатици, а също и централно парно отопление.

ИЗБЪНДА
В традиционен старобългарски стил е изградена тази постройка. На времето тя е служила за няколко цели на кралицата – за кино, телеграф и поща. А днес на мястото ще откриете четиринадесет прекрасни стаи, както и два апартамента, готови да Ви осигурят подслон.

СЮИТА
Това е била вилата, в която е била настанявана свитата на кралицата. Гостите днес ще открият осем двойни стаи, а също така и четири комфортни апартамента. Два от тях ще Ви предложат място за четирима души, а другите два за пригодени за двама души. Апартаментите са съставени от спалня и хол, използващи обща баня

МОАРА
Самото наименование на къщата в превод от румънски означава воденица. Това е и една от първите постройки, били тук още преди строежа на двореца. Вилата се отличава от всички останали с уникалните си дървени орнаменти, всеки един изработен ръчно. На първия етаж се разполага апартамент и стая, както и доста просторно фоайе, подходящо за посрещане на гости. Прекрасното извито стълбище във вътрешната част на къщата ще Ви отведе до спалня на втория етаж. От тук се открива и пленителна морска гледка. Вилата може да посрещне шестима души.

Гости биват посрещани целогодишно!

За резервации:
0579/ 7 68 54

Заповядайте!

вили Балчик, апартаменти Балчик, стаи Балчик, нощувки Балчик, почивка Балчик
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Балчик
адрес: Балчик
тел.: 0579/76854
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.dvoreca.com
GPS:43.403102 N 28.145672 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2160 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти