ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Психотерапевт и психолог: Венка Петрова и Наташа Ангелова

Психотерапевт и психолог: Венка Петрова и Наташа Ангелова в Благоевград - детска игрова психотерапия, индивидуално, семейно и групово консултиране

Венка Димитрова Петрова  е  доктор по психология, психотерапевт, сертифициран от Дружеството по позитивна психотерапия в България /ДППБ/ и Световната Асоциация по позитивна психотерапия /WAPP/, треньор по позитивна психотерапия на базово ниво.
Има допълнителна професионална квалификация „индивидуално, семейно и групово консултиране, интернет и телефонно консултиране”. Преминала е обучения в областта на психотерапията на деца и юноши.
Занимава се с психологическо консултиране и психотерапия в частна практика от 14 години, организира семинари и обучения.

Телефонен номер за връзка: 0899117550
E-mail: veni19@abv.bg

Наташа Ангелова е доктор по психология, преподавател в Югозападен университет “Неофит Рилски”. Сертифицирана е като хипнотерапевт към БАХХ и European Society of Hypnosis in Psychotherapy and Medicine. Като системен консултант по Фамилна системна психотерапия, работи със семейства за подобряване на комуникативния потенциал и управление на поведението в конфликтни ситуации. Извършва индивидуално, семейно и групово консултиране  с цел личностно развитие, както и трансформиране на взаимоотношенията с другите хора. Обучена е в областта на  детската игрова терапия. Психолог-фасилитатор на групи в обучителни и тренингови програми за повишаване на личностния капацитет и социалните умения.

Професионалната помощ, която предлага е в следните области: страхове и тревожност в социални ситуации и взаимодействия при деца и възрастни; брачно и партньорско консултиране; психо-соматични проблеми и колебания в настроението.

Телефон за връзка: 0889579057
E-mail: natasha.virmozelova@gmail.com

психолог в Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: ул. Страцин 6
тел.: 0899 117550; 0889 579057
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.013138 N 23.091830 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 7350 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти