ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
One.Gen/0,1

One.Gen/0,1 в София - търговия с висококачествена козметика, микроексфолиращи кремове, персонализирани серуми, хидратиращи добавки

Нещото, което определя това, което сме ние и реакциите на тялото ни срещу хода на времето и външните фактори, са всъщност малки генетични вариации. Този 0,1% всъщност съдържа в себе си появата на бръчки, петна и други кожни проблеми. Но фактът, че ДНК е различна, означава само едно – терапията също трябва да бъде различна.

One.Gen/0,1“ е компанията, която открива едно цяло ново измерение в света на козметиката. С помощта на специален ДНК анализ ще бъде направена диагностика на кожата Ви и специално за Вас разработена ще бъде персонализирана терапия. Продуктите на фирмата ще се насочат към причинителите на проблема, а не към проявленията, което е и причината за успешността на ГЕНОМНАТА КОЗМЕТИКА.

Човешкият геном присъства във всяка една от клетките ни. В продължение на години науката се бори да разкрие трите милиарда букви, които го съставляват и в крайна сметка това става факт през 2003 година. А едно от най-важните открития е това, че всички хора са 99,9% еднакви. Скромните 0,1% определят тенденция към определени заболявания и реакции на организма към лекарства.
С помощта на ГЕНЕТИЧНИТЕ АНАЛИЗИ може да бъде идентифицирано наличието на определени нарушения, техният ефект и определянето на възможно най-добрата терапия.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНАТА ГЕНОМНА КОЗМЕТИКА става възможна именно благодарение на геномния анализ, с чиято помощ се определя ефекта, който ще има всеки специфичен козметичен продукт. Откриването на правилната терапия за всеки преминава през няколко стъпки:

- Анализ на ДНК – той способства за съставянето на генетичната картна на индивида. Тук се предлага ДНК-кожен тест, анализиращ сто и пет генетични вариации, като днес той е най-пълният подобен тест в света.

- Анализ на обстоятелствата – те също имат съществено влияние върху реакциите на тялото. С помощта на този анализ открити ще бъдат променливите, пряко засягащи начина, по който експресират гените.

- Оценка – информацията, набрана до тук, бива обработена с помощта на специален биоинформационен алгоритъм, който ще подбере най-подходящите активни съставки за клиента, за когото ще бъде изработена и собствена козметична формула.

- Създаване на персонализирана терапия – това се случва с помощта на формулата, получена на предходния етап. Тя ще въздейства точно върху конкретните нужди на индивида и ще включва дори ПРЕПОРЪКИ за ХРАНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ и НАЧИНА НА ЖИВОТ.

Три вида са продуктите, с помощта на които ще преминете през процеса. Първата е подготвителна фаза, в която използван бива МИКРОЕКСФОЛИРАЩ КРЕМ, който ще обнови и подготви кожата за терапията.
Втората е геномно третиране с ПЕРСОНАЛИЗИРАН СЕРУМ.
Третата е ХИДРАТИРАЩАТА ДОБАВКА, представляваща емулсия, която ще подхранва и защитава кожата.

Доверете се!

търговия с козметика София
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 408 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти