ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Недялко Стоянов Церков

Недялко Стоянов Церков в Бургас - вътрешна изолация, ремонтни дейности, строителни услуги, обръщане на прозорци и врати, боядисване

Недялко Стоянов Церков е човекът, на когото можете спокойно да поверите някои от задачите, свързани с ремонта на дома и довършителните работи. Майсторът е с богат опит в областта, а зад гърба си има много доволни клиенти.

Услуги:

ШПАКЛОВКА
Съвременните материали за шпакловане улесняват доста работата на майстора, а качеството им гарантира и за качеството на крайния резултат. Правят се различни видове шпакловки на стени и тавани.

БОЯДИСВАНЕ
Предлагани биват грундиране, корекции преди боя, подготовка за боя с кит, боядисване с латекс и блажна боя. Резултатите ще бъдат точно такива, каквито сте си представяли!

ОБРЪЩАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ
Ако скоро сте сменили старата дограма с нова, то вече сте забелязали, че след като майсторите приключат с монтажа около прозорците или вратата остава една не особено приятна гледка, която включва най-вече пяна и ръбове. Обръщането на прозорци и врати е услугата, която най-успешно ще се справи с проблема. За целта обикновено се използва гипсокартон, а резултатите са много добри!

ВЪТРЕШНА ИЗОЛАЦИЯ
Има случаи, в които вътрешната изолация е единственият начин за подобряване на топлоизолацията. Тя е изключително подходяща и има множество предимства например при помещения, които се използват временно и не се затоплят постоянно. Те ще могат да бъдат затоплени с минимално консумирана енергия. Вътрешната изолация има и много предимства, на които и Вашият дом може да разчита.

За контакти:
0878/ 50 79 77

Доверете се!

строителни услуги Бургас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Бургас
адрес: Бургас
тел.: 0878/507977
e-mail:[javascript protected email address]
follow:
Тази страница е посетена 596 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти