ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Интер Хаус България ЕООД

Интер Хаус България ЕООД в София е строителна фирма специализирана в областта на сухото строителство, мазилки, подови настилки, ремонт на инсталации

„Интер Хаус България“ ЕООД е компанията, която ще се заеме със строително-монтажните и ремонтни дейности по Вашата производствена, жилищна и ли офис сграда. Тук можете да разчитате на предварително проучване, оглед, а също така и на консултиране по време на всеки един от етапите на проектиране и дизайн.

Фирмата ще преобрази както екстретиора, така и интериора на обекта. А това ще се случи по проект, одобрен от клиента. Стремежът на целия екип тук е постигнатият резултат да покрива в максимална степен очакванията на клиента. За това след уточняване параметрите на обекта, компанията ще изготви за Вас и визуализация, с която наистина да се избегнат неприятните изненади.

ГРУБ СТРОЕЖ И РЕКОНСТРУКЦИЯ
Вашата сграда – била тя сглобяема, дървена или монолитно строителство – ще бъде построена наистина качествено и в срок.

СУХО СТРОИТЕЛСТВО
То ще допринесе за преобразяването на пространствата, лесно и бързо е за изпълнение, а резултатите са страхотни. Ще Ви бъде от полза за предстенни обшивки и сухи подове, както и за направата на преградни стени. Окачените тавани и декоративните елементи също ще бъдат възможни

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА
 Тук ще откриете стилни, качествени и наистина функционални мебели. Подходящата мебел може да преобрази помещението. Изработвани от компанията биват корпусна и мека мебел.

МАЗИЛКИ
Предлагани биват интериорни и екстериорни мазилки като ще можете да избирате между обикновени и декоративни.

ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ПОКРИТИЯ
Настилката представлява завършващ елемент на пода. Важно е да направите добър избор за настилката, за да можете да си гарантирате дълъг експлоатационен период. Фирмата ще Ви предложи монтажа на мокети, на паркети, както и на теракота.

БОЯДЖИЙСТВО И ОБЛИЦОВАНЕ
Облицовките от фаянс, стъкло, фурнир, естествен камък, тапет няма да затруднят професионалистите. Можете да разчитате и на бояджийски услуги.

ИЗГРАЖДАНЕ, РЕМОНТ НА ИНСТАЛАЦИИ
Дейностите в тази област обхващат изграждането на всичко от разпределителното табло, достигайки до всеки консуматор – контакт, ключ и т.н. Фирмата ще се заеме с ремонта и изграждането на ВиК системи, на слаботокови инсталации, както и на климатизация и отопление.

Всички дейности тук биват извършвани от висококвалифицирани специалисти, които са доказали своите качества на международно ниво. Те ще изпълнят всяка поставена задача в уговорения срок, наистина качествено, а също така и със сертификат, удостоверяващ качеството на използваните материали.

За контакти:

0897 98 41 47

0893 34 21 00

office@interhouse.bg
stoyanov@interhouse.bg

Заповядайте!

строителни фирми София
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ул. Димитър Хаджикоцев 114, офис 28
тел.: 0897/984147; 0893/342100
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.671747 N 23.310580 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 560 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти