ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
ДИС - ТРАНС 2014 ЕООД

ДИС - ТРАНС 2014 ЕООД в Плевен извършва хамалски услуги на изгодни цени, преместване на мебели, къщи, магазини, офиси, пренасяне на тежки предмети, транспортни услуги

„ДИС – ТРАНС 2014“ ЕООД ще бъде Вашият надежден партньор в сферата ТРАНСПОРТНИТЕ и ХАМАЛСКИ УСЛУГИ. Транспортната компания разчита на професионален екип и поставя пред себе си целта да осигурява най-удобните за клиента услуги. Тук предоставян бива експресен товарен транспорт с камиони и бусове на територията на град Плевен, България и Европейския Съюз. Можете да разчитате на частично или цялостно преместване на офиси и домове от и до всяка точка от Европейския Съюз. Клиенти и партньори могат да разчитат на цялостни услуги, включващи демонтирането, опаковането, транспорта и монтирането на всички вещи.

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ
Компанията ще гарантира безопасното превозване на мебели, битова техника и домашно имущество. Разчитайте и на транспортиране на личен багаж в предварително уговорен ден и час. Възможен е и транспортът на стоки до град и адрес в желано от Вас време.

За целта фирмата разполага с товарни автомобили и е готова да отговори на всяко Ваше изискване. Автопарка включва три различни по обем и полезен товар автомобила. Те са оборудвани с колани за укрепване на товара, както и с палетни колички. Персоналът също е добре обучен.

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ
Фирмата ще Ви предложи хамали, които с професионализъм и коректно отношение ще допринесат за изграждането на новия Ви дом. Сроковете за извършване на услугите ще бъдат ясно определени. Услугите в областта ще включват:

       - Преместване апартаменти, къщи, магазини, офиси

       - Пренасяне пиана, рояли, картини, специална апаратура, каси, съоръжения и техника

       - Монтаж и демонтаж

       - Почистване офиси, тавани, мазета, апартаменти, гаражи

       - Извозване и изхвърляне на мебели, боклуци, техника

Самият процес по преместването протича на няколко етапа. Първият е ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ДАТА, която да Ви бъде удобна. Следва изборът на фирма. Ако се доверите на „ДИС – ТРАНС 2014“ ЕООД ще последва ОЦЕНКА НА ПРЕМЕСТВАНЕТО, която ще се случи след оглед или подробен разговор по телефона, при което ще получите крайна цена за услугите. Нужна ще бъде ПОДГОТОВКА, включваща опаковане, разглобяване, разопаковане и сглобяване на мебелите и Вещите Ви. Последният етап е самото ИЗПЪЛНЕНИЕ, което ще се случи по уговорения с Вас начин.

Компанията ще Ви предложи редица ПРЕДИМСТВА, сред които конкурентни цени и възможности за индивидуално ценообразуване, в случай че извършвате редовни превози. Големи са и отстъпките за редовните клиенти на фирмата. Новите автомобили и винаги любезното обслужване също ще допринесат за добрата съвместна работа!

Заповядайте!

Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Плевен
адрес: ул. Георги Кочев 94
тел.: 0879/377129; 064/807506
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.distrans2014.alle.bg
GPS:43.418873 N 24.622682 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1075 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти