ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Строителство и ремонт

Строителство и ремонт за цялата страна извършва качествени ремонти на покриви, пътно строителство, строително монтажни работи

„Строителство и ремонт“ е компанията, чийто услуги ще Ви бъдат от полза строителството на инфраструктура и сгради. Дейностите, с които фирмата ще се ангажира, са много. Всички обаче биват извършвани от професионален екип, включващ доказани и опитни специалисти.

Изграждането и ремонтът на покриви, асфалтирането, хидроизолацията няма да затруднят компанията. Тя има дълги години опит в проектирането и инженеринга, в ремонта и реконструкцията, в модернизацията на сгради, комплекси и инфраструктурни обекти в цялата страна.

ИЗГРАЖДАНЕ И РЕМОНТ НА ПОКРИВИ
За Ваш комфорт дейностите биват извършвани максимално бързо и винаги качествено. Предлагани биват ремонтни работи като например пренареждане на керемиди, както също и полагането на хидроизолация. Предоставени ще Ви бъдат тенекеджийски услуги, а също и поцинковани и безшевни улуци и водосточни тръби. Обшивката на комини и бордове също няма да затрудни професионалистите.

За да извършва ремонтните дейности наистина качествено, компанията разчита на цялата необходима техника, а в самата дейност използва само висококачествени продукти. Сроковете се спазват стриктно, а има и гаранция.

АСФАЛТИРАНЕ
Извършва се асфалтиране на пътища, на дворове, на кръпки, както и на паркинги. Това може да се осъществи РЪЧНО или МАШИННО. Полагани могат да бъдат бордюри, тротоарни плочки, а също и пътна маркировка.

Изпълнена ще бъде и всяка вертикална планировка, независимо от нейната сложност. Фирмата разполага с капацитета да доставя асфалтови смеси, елементи за паркинги, пътни и градински бордюри, плочки, уни паваж. Осъществено ще бъде асфалтополагането, прекарването на канализация, изкопи, насипи и всеки друг вид строителство.

СТРОИТЕЛНО МОНТАЖНИ РАБОТИ
Можете да разчитате на помощ и при конструирането на нови покриви, за санирането на сгради, за извършването на външни и вътрешни ремонти, включващи поставянето на гипсокартон, лепенето на теракота и фаянс, бояджийски, както и всякакви други услуги. Мазилките например също са сред тях.
Фирмата ще се заеме дори с почистването на мазета, тавани или дворове.

Екипът на компанията е специализиран и добре сработен. Той извършва безупречно  всяка от описаните дейности. Самата фирма пък може да се похвали с реализирани обекти в ЦЯЛАТА СТРАНА, отговарящи на най-високите стандарти.
На много изгодни цени тук ще Ви бъде предложени и гарантирано качество на изпълнение. А предвидени са и възможности за РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ.
КОРЕКТНОСТТА е задължителна. Компанията държи на доброто си име и осъзнава, че то зависи единствено от удовлетворението на клиентите.

Доверете се!

ремонт на покриви, пътно строителство, строително монтажни работи
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.: 0895/969424; 0877/063232
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.sbg-stroiremont.com
follow:
Тази страница е посетена 676 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти