ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Манастира

Ресторант Манастира в Свети Влас е чудесно решение за отлично похапване в приятна атмосфера

Безспорно Ресторант „Манастира“ е сред най-добрите заведения, които ще откриете на територията на красивия крайбрежен курорт Свети Влас. Тук ще останете впечатлени както от визията на заведението, така и от отличната храна, което то ще Ви предложи. А вниманието, което се обръща на всеки клиент, и перфектното обслужване, допринасят още за доброто прекарване.

Ресторантът ще Ви покани в елегантния си салон. Тук ще бъдете настанени в уютна ЗАКРИТА ЗАЛА, решена в традиционен битов стил. Местата са петдесет.
Можете да предпочетете да се настаните на открито. Заведението ще Ви предложи свежестта на ЛЯТНАТА ГРАДИНА/ТЕРАСА. На великолепната морска гледка, откриваща се от тук, ще могат да се насладят още сто и двадесет души.

Храната също има с какво да Ви очарова. В менюто тук са включени разнообразни ястия както от БЪЛГАРСКАТА, така и от ЕВРОПЕЙСКАТА КУХНЯ. Всички те са подбрани внимателно и с много усет от главния готвач. Предложени на гостите ще бъдат и МАРКОВИ АЛКОХОЛНИ и БЕЗЛАКОХОЛНИ ПИТИЕТА. Заведението се гордее и с отлична селекцията от БЕЛИ и ЧЕРВЕНИ ВИНА.

За спокойното и приятното Ви прекарване тук ще допринесе както добрата храна, така и стилната обстановка, приятните морски звуци и безупречното обслужване. Тук е подходящото място за обяд и вечеря със семейство и приятели. Можете да организирате и срещи с фирмени гости.

Ресторантът посреща гости от 1 април до 30 септември.

За резервации:
0888/ 254 153

Заповядайте!

ресторант Свети Влас, заведения Свети Влас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свети Влас
адрес: Свети Влас
тел.: 0888/254153; 0884/388800
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.708057 N 27.770575 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1060 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти