ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Реал ЕООД

Реал ЕООД е строителна фирма на териоторията на София и Берковица, която професионално ще се заеме с ремонта и строителството на жилищни сгради, офиси, хотели

Създадена през април 1995г. и вече повече от двадесет години фирма „Реал“ ЕООД предлага своите услуги, свързани със СТРОИТЕЛСТВОТО, РЕМОНТА, РЕКОНСТРУКЦИЯТА и МОНТАЖНИТЕ ДЕЙНОСТИ. Дружеството бива управлявано от инженер Михаил Цветанов Иванов, а в него работят повече от тридесет висококвалифицирани специалисти с различни професии, правещи възможно предлагането на услугите на компанията.

Дейността си фирмата организира в собствен имот, който представлява обширно дворно място административно-складова база. Строителството е основна дейност и тя бива осъществявана както в страната, така и извън нея. За целта фирмата разчита на собствени транспортни средства, съоръжения, кофражна техника и машини, служещи за строително-монтажна работа в груб строеж и различни довършителни мероприятия.

Дружеството е утвърдено в областта на СТРОИТЕЛСТВО НА жилищни сгради. То може да се ангажира със изграждането на едно- и многофамилни къщи и жилища. Те ще бъдат със собствен облик и атмосфера. В тази насока фирмата работи предимно с частни инвеститори. От компанията изградени в пълен обем са над двадесет еднофамилни къщи.
Фирмата се е ангажирала и със строежа на сгради от смесен тип (административно-търговски) и хотели.
Дружеството е специализирано и в областта на изграждане на банкови офиси. Над петнадесет са офисите, които фирмата е направила.
Що се отнася до хранително-вкусовата промишленост – построено от компанията е и съвременно производствено предприятие за млечни изделия в град София.
Седем са обектите, изградено от фирмата към Министерство на отбраната.

„Реал“ ЕООД изпълнява и основни ремонти на пътни съоръжения и мостове.
Осъществявани от нея биват и отделни видове строително-монтажна работа, вътрешни ремонти и реконструкции на съществуващи сгради и помещения.

Приоритет за компанията е да осигури на клиентите си комфортна и стилна среда, в която да работят и почиват.

Седалището на фирмата се намира в град София, квартал „Гоце Делчев“ №254 А.
Дружеството има и офис в град Берковица.

Заповядайте!

строителни фирми София, строителни фирми Берковица
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 722 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти