ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
БГ Хаус ЕООД

БГ Хаус ЕООД в Брацигово - строителство на къщи, сглобяеми къщи, нискоенергийни сгради

„БГ ХАУС“ ЕООД е наследник на фирма ЕТ „Илия Илиев“, основана през 1992 година. Компанията се занимава с широк кръг от производствени дейности.

Отлична
е базата, на която компанията разчита. Компанията се разполага на собствен терен от 22 хиляди квадратни метра. Около половината от тази площ е застроена. Самото производство е разпределено в няколко сектора. Има основен производствен сектор; такъв за производството на слепени елементи; за монтаж на сглобяеми конструкции; за боядисване; за метални конструкции.
На разположение на компанията са и две сушилни.

Машинния парк също е отличен. На лице е поточна линия за многослойно надлепени и клинозъбно снадени детайли, има дървообработващи машини, както и машини за профилиране на външна обшивка.

Продуктовата база на компанията включва:

- Конструктивни слепени елементи – изработени са от предварително изсушена иглолистна дървесина. Ламелите са изчистени от дефекти и клинозъбно снадени по дължина. В зависимост от предназначението си гредите могат да бъдат три- или много слойни. Завършени са с лак на водна основа – цвета е по избор на клиента. Размерите могат да достигат до 120 мм ширина; 235 мм височина; 7 метра дължина.

- Фасадна облицовка (дървена обшивка от Сибирска лиственица) – материалът е твърд, тежък и дълготраен, устойчив на биологични атаки (гниете, насекоми, гъбички), висока водоустойчивост, не се разпада и издува. ДВА МОДЕЛА са външните обшивки – архитектурен профил – отворена фуга, както и стандартен профил – нут и перо.

- Фасадна дограма от слепени профили- произвежда се от иглолистна дървесина, но при желание на клиента може и от широколистна. Стъклопакетът може да е двоен или троен, а дебелината му от 24мм-30мм. Лаковото покритие е на водна основа. Дограмата е устойчива на климатични условия. Към дограмата предложени ще Ви бъдат и външни капаци от бор или лиственица.

- Вътрешни врати (масивна дървесина, шперплат, HDF) – няма поставени ограничения що се отнася до размерите и отваряемостта.

- Подова настилка (рифеловани дъски от Сибирска лиственица) – дъските са с ширина 13-14мм и дебелина – 23 мм.

- Вътрешна обшивка – може да е обикновена или слепена. Профилът е стандартен – нут и перо. Допълнителната обработка ще е съобразена с изискванията на клиента. Размерите и количествата са по поръчка, а материалите – бор и лиственица.

- Парапети (метал, масивна дървесина)

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ
Фирмата е производител на къщи, направени по индивидуален проект. Тук на клиентите се осигурява персонално отношение и съвети преди и в процеса на строителството. Компанията разчита на квалифициран персонал, както и на продукти с най-високо качество. Те гарантират на клиента устойчиво строителство, съответстващо на европейските норми.

По време на процеса на изграждане ще разчитате на: проучване и консултиране за осигуряване възможно най-добрата изолация на Вашата къща; качествен контрол; отговорност от страна на екипа. Сградите ще отговарят на всички изискания за енергийна ефективност. А възможно е строенето както в България, така и в страните от ЕС.

МЕБЕЛИ
Изработвани от компанията биват разнообразни мебели, за чиято направа се използват: масивна дървесина – стандартно качество с чепове, изчистени от дефекти и чепове, клинозъбно снадени профили. Мебелите са с лаково покритие на водна основа, предпазващо дървесината.
Тук ще откриете КУХНИ, произведени от бор или друг материал. Можете да разчитате и на МЕБЕЛИ ЗА ВЪТРЕШНА и ВЪНШНА УПОТРЕБА (от Сибирска лиственица или друг материал). Изработвани биват и ОФИС МЕБЕЛИ.

ФУРГОНИ
„Почивка на колела“ е най-новият продукт, който компанията предлага.
Външните стени на фургоните имат: 23-милиметрова обшивка от лиственица, покрита с безцветен лак; хидроизолация и пароизолация; рамка по план; 10 милиметра шперплат; 55-милиметрова изолация от растителна вата и вътрешна обшивка от бор, лакирана в бяло.
Подовата конструкция е дървена, върху метално шаси с гуми. Настилката е дюшеме от сибирска лиственица, ПДЧ 20 милиметра на нут и перо. Рамката е по план. Има пароизолация и 50-милиметрова изолация фибран. Има и 18 мм водоустойчив шперплат.
Таванската конструкция е от дърво от лиственица, има хидроизолационно фолио и хидроизолация на фирма „Сопрема“. Предвидени са улуци и скара.с Има шперплат с хидроизолационна боя. 50 милиметра е дебела изолацията от растителна вата. Има и вътрешна обшивка от бор, лакирана в бяло.
Фургона има тераса, декорации и стълби, както и стъклопакетна дограма с капаци.
Тук ще откриете напълно обзаведени КУХНЯ с печка на газ, СПАЛНЯ, ТРАПЕЗАРИЯ, ХОЛ, БАНЯ, както и ТОАЛЕТНА. Сред екстрите са ЕЛЕКТРИЧЕСТВО от фотоволтаична система, както и ОТОПЛЕНИЕ на газ.
ЦЕНАТА е 55 000 лева с ДДС.

Заповядайте!

сглобяеми къщи, нискоенергийни сгради
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Брацигово
адрес: office@houses-bg.com
тел.: 0878/932292; 0878/924966
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.houses-bg.com
GPS:42.025344 N 24.370761 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2558 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти